破產聯盟

查看: 10637|回復: 60

解破一年後伸請到,安Ⅹ銀聯卡

18年解破,到上個月試下伸請,一伸請就得,都無問我攞解破信,一開始個額係2皮,都好呀,大家努力,唔駛灰架!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
wonghim2001 發表於 6-2-2023 13:14
剛剛拿卡了,49000額

師兄 搵好多一個月? 一批就批49000
回復 支持 0 反對 1

有無搞錯,我畢業左6年都要問我攞,我申請左5間唯獨佢要攞
路過有個小小問題想請教下, 我有用匯豐網上理財 尋日去開埋個運籌理財, 跟住到夜晚手痕痕走去上網申 門檻最低嗰張 匯財信用卡,撳完之後佢即刻批咗 確認信都畀埋寄埋比我應該唔會批咗又取消我卦?但我有個問題,想問點解破咗產佢哋有曬紀錄但都肯批我嘅? 當然我之前係冇欠匯豐任何錢!
dickymoy 發表於 14-1-2020 00:43
路過有個小小問題想請教下, 我有用匯豐網上理財 尋日去開埋個運籌理財, 跟住到夜晚手痕痕走去上網申 門檻 ...

你個問題我諗要批卡果個先答到,anyway我都批到獅子
nevergiveup 發表於 14-1-2020 15:56
你個問題我諗要批卡果個先答到,anyway我都批到獅子

上星期五收到咭了, 我永遠永遠也要珍惜安信銀聯匯豐 visa, 唔會再重滔覆轍 重演歷史! 感謝 呢兩個機構 令我人生有反意義, 唔使再用預付卡! 唔使再畀同事用奇異嘅目光望住我!
我諗唔會因為你無信用卡而被人投而奇怪眼光吧。 我只想在這裡回答一點,因為現時的環聯信貸評級變得彈性,縱使你有破產紀錄,只要你本身無欠某間銀行的錢,而且破產解凍後一段時間無立即做任何借貸或申請卡。銀行就會按照你最新的收入証明及紀錄作評估,相信幾萬之內都會批出。

當然,如果你擔心自己使用過額,最好用返 Tap & Go apps 或者八逹通的 o e-pay, 呢兩類的儲款式信用卡會更加好。
用幾多, 碌幾多
多謝閣下申請信銀國際信銀國際Motion信用卡,我們現正處理閣下之申請, 並已進入審核階段。 煩請閣下儘快遞交下列有關文件副本,以便我們能儘快完成批核程序。
我上年都批左張兄弟銀聯1萬,今年加額先加多左3千俾我
我有三張兄弟,信用額46000
反而依安得5000額,AE 20000
想問下係咪無論過左幾多年,每次申請信用卡都需要比埋解破証明書架?
吾洗俾,自己留作記念啦
想問問師兄你申請這張咭,需時機耐,thanks
20年12月解
今個月頭申請秒批
三張安信放哂入雪柜好耐