破產聯盟

查看: 2414|回復: 57
打印 上一主題 下一主題

心慌慌

銀行好D,財仔煩到嘔
銀行數就同佢地講啦,財仔數就算一線你一日未有No佢地一樣追到嘔上門派信少不免,二三線既更加唔洗講啦,就算入左學都會照追你
ho0705hk 發表於 2-4-2020 16:20
同埋定係照比埋今期好D?銀行就吾比了,p.s. 因家裡人不可知道

其實師兄你決定入學就唔好還啦,老破已經好貴,講真還得尼到還唔到果到,係還得起既就唔洗入學啦,你還得尼期又唔係清數唔洗你還,結果都係一樣,有時候勇敢D面對屋企人其實你會輕鬆好多
ho0705hk 發表於 2-4-2020 17:22
所以我唸緊銀行可以拖一下, 其他唸緊好唔好問佢地有冇MIN PAY, 一係我比埋今個月先, 希望快D開門, 我係想 ...

財仔有Min Pay 還息不還本,要打去問
ho0705hk 發表於 2-4-2020 17:49
就係如果安全起見, 自己打去問MIN PAY, 算數, 照比左佢地先??
銀行就拖啦

都可以咁講,銀行拖唔到就直接同佢講老破啦,禮貌小小D職員冇乜野既,多數同你做返個記錄
月月小姐 發表於 2-4-2020 22:34
其實未有no,佢地都係咁打電話俾你,不過就唔係日日打,我大約欠8間到。你可以問你個律師點講架 ...

係囉,我銀行果D話幫我做記錄,D財仔數就...由鳩得佢追冇計