破產聯盟

你周岩岩個訓導又打黎。

萬念俱灰 發表於 30-6-2020 20:50
我就黎同佢講連車錢都唔夠搭去搵佢

就咁同佢講!有錢唔駛破產!搵唔到工有咩咁出奇!不過咁同佢,有心理準備佢會搞你!
Ming987654321 發表於 30-6-2020 22:16
就咁同佢講!有錢唔駛破產!搵唔到工有咩咁出奇!不過咁同佢,有心理準備佢會搞你! ...

你對住自己個外判就縮頭龜,連問野都唔敢出聲問,而加叫人反駁,真係衰過隻門口狗。
大不了咪加監,再嘈去破署投訴佢,大不了一拍兩散
唔使理李周,法律無規定一定要揾嘢做
50蚊 發表於 30-6-2020 18:47
李周唔好話你冇工作,有工作都問點解要做份咁少人工既工,你估個個都搵到十萬八萬一個月咩 ...

係呀。我之前報個份工。上次去到。佢話我份工小錢。問我做咩唔搵份高啲。笑左。
人一個 發表於 30-6-2020 23:02
唔使理李周,法律無規定一定要揾嘢做

我連去都唔想去。有咩傾姐。佢今日打黎又講係到講(你要積極工作積極上繳)。好懷疑佢係一個冇結婚既老姑婆。仲要問咩原因搵唔到工。搵唔到工咁你點生存。叫我上去傾比証明佢睇。真係想同佢講。我唔夠錢搭車幾日冇食飯。
特破 發表於 30-6-2020 22:24
你對住自己個外判就縮頭龜,連問野都唔敢出聲問,而加叫人反駁,真係衰過隻門口狗。 ...

好心你!你就狗!把口咁臭!無人同你講嘢,你應咩機!痴能線!
特破 發表於 30-6-2020 22:24
你對住自己個外判就縮頭龜,連問野都唔敢出聲問,而加叫人反駁,真係衰過隻門口狗。 ...

傻仔!我對自己外判有無問要同你交代?你條能樣無拉應咩機,我又唔係同你講,我只係發表意見!你可以唔鍾意當睇唔到!唔駛一出聲罵人係狗!我係狗!咁你呢!
萬念俱灰 發表於 30-6-2020 23:07
我連去都唔想去。有咩傾姐。佢今日打黎又講係到講(你要積極工作積極上繳)。好懷疑佢係一個冇結婚既老姑 ...

樓主我無悪意家!大家吹下水!點知比人罵係狗!你加油吧!
冷靜 五好吵架~
Ming987654321 發表於 1-7-2020 00:03
樓主我無悪意家!大家吹下水!點知比人罵係狗!你加油吧!

哈哈。唔洗理佢啦。之前佢都9唔搭8係到話人。
萬念俱灰 發表於 1-7-2020 00:06
哈哈。唔洗理佢啦。之前佢都9唔搭8係到話人。

多謝你!你都睇到,條友都病!我又無罵佢,又無同佢講嘢,一句就罵人門口狗!
Kuen1021 發表於 1-7-2020 00:04
冷靜 五好吵架~

師兄!我好冷靜家!唔冷靜我實吊能死佢!你都睇到,我正常地留言吹下水!又唔係吊佢,又唔係同佢講!條能樣一問口就門口狗,都痴能線!咁能大個人,最基本既尊重都未識!唔死都無能用!垃圾
萬念俱灰 發表於 30-6-2020 23:07
我連去都唔想去。有咩傾姐。佢今日打黎又講係到講(你要積極工作積極上繳)。好懷疑佢係一個冇結婚既老姑 ...

失業搵唔到工都要證明,點證明呀?列明搵過邊幾份工呀?而家搵唔到工冇人想架,咁既時勢大把人冇工搵到啦~ 點生存到?靠意志焗住頂得幾耐得幾耐唔得架~? 你個外判真係“好”到冇得頂,吸血都不特止仲要蝕埋車錢要你去搵佢見面!
黎緊4年都要跟佢 等佢寄信黎去傾生活費~
乜個你周咁賤格,咁勁介紹份工比人囉
話個疫情同社會加埋破產令你抑鬱所以搵工冇咁有信心。。。我自己係咁囉
證明:俾佢睇下你搵工啲電郵,同埋上搵工網cap圖搵過啲咩工。
當佢係關心你做咩搵唔到工姐,唔好諗到咁複雜
請唔好離題兼罵戰,否則鎖post兼罰停賽。