破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

可以點做???

好錯,好後悔,賭搞到人唔似人
月入29k

虛擬銀行A.  借100000。  每月找4600 ,10/24期
虛擬銀行B.   借50000。   每月找1550 ,18/48期
虛擬銀行C.   借20000 。 每月找1050, 4/24期
虛擬銀行D.   借20000 。每月找1048, 1/24期
虛擬銀行E.   借65000 。每月找2280 ,2/37期
虛擬銀行F.    借130000。每月找5308, 3/30期
大貓。          借100000 。每月找1966 , 58/60期
含生。          借17000 。每月找3909,    31/48期
Granxtx.       借20000。每月找1970, 3/12期

循環 30000未找,每minpay2650
卡數30000未找
朋友數成30000

好攰,好攰

月薪20倍唔使點諗
Goodkeep 發表於 31-1-2023 10:33
即係舉手?

月入30K全TU數,舉手黎托咩,做個iva 好過啦
$56萬,虛擬銀行D數最大,舉手$60萬好似又唔值,過來人身份講,大部分借錢銀行用頭重尾輕咁借錢,好似虛擬A咁,借$10萬還$11萬,之後你頭兩期半架錢只係還左利息,所以你D數借完又還還完又借,吸血鬼咁吸死你,提議你問屋企人幫手清,咁利息冇咁重,如果Iva果D,息上息我估你要還5-6年,你條大貓數差唔多清晒,不如問下可唔可以做一筆清,真係提醒下你,食息都吸晒啲血,回頭是岸。
新生命202012 發表於 1-2-2023 00:38
$56萬,虛擬銀行D數最大,舉手$60萬好似又唔值,過來人身份講,大部分借錢銀行用頭重尾輕咁借錢,好似虛擬A ...

係,銀行一線貴息都好,都有終點
但係卡數,循環呢啲真係死得
一個月可能有7,8千都係利息

最癲係搵個份只夠找啲分期,冇空間錢找啲卡數,循環,咪一味還息,tu 又俾佢拖到差,根本死症
IVA IS BETTER