破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

可以點自救......

自作自受..但最近諗到好絕路
TU I
月入34K
               每月供款             期數
天X虛銀     4600                 23/24
UX N S       4400                 0/18
UX I M       2900                 1/18
UX 循        1500                 (MIN PAY)欠30000
UX 卡         400                  (MIN PAY)欠10000
Ux 分行      800                   2/12
ZX 虛銀     1550                 31/48
ZX 虛銀     1050                 17/24
MXX虛銀    2276                 15/37      <
MXX虛銀    5308                 15/30      <2條已經又 (MIN PAY)中戶口欠緊18000
邦x            2300                 (MIN PAY)欠30000
Livxx虛銀   2200                  2/12

2線 3條  每月供款               期數
                2255                  2/8
                5692                  1/6
                2873                  3/16

朋友        6000                   5/36屋企支出  7000左右

己經唔知有冇漏...多到自己都怕
TU數顯示39萬
但實在太散..當知有邊間有可能申請到攬數..或者借到多啲集中分長找
百貨有冇可能
每月TU數可以找10K到13k都比依家輕鬆多

太多唔想計,可唔可以講埋即係現時總欠債係幾錢?
Yuyuyuu 發表於 7-2-2024 23:09
太多唔想計,可唔可以講埋即係現時總欠債係幾錢?

TU 390K
TE  100K
朋友 200K
總欠債69萬?月薪廿倍咋喎,廿倍去銀行借都有啦,做乜搞到tu咁差又有二線財。
講返正題,二線既唔洗諗一定要順供還晒佢,朋友數自己同佢傾,虛銀數打上去試吓申請拉到60個月。咁樣你應該都還得起啦。月薪廿倍還款應該唔算辛苦。
Yuyuyuu 發表於 8-2-2024 00:20
總欠債69萬?月薪廿倍咋喎,廿倍去銀行借都有啦,做乜搞到tu咁差又有二線財。 ...

Tu差係自己最初周圍問,又借財仔
但自問都無遲還
但一路食貴息,又一味循環,信用卡搞到個分一直升唔到,另外又一路續數
Yuyuyuu 發表於 8-2-2024 00:22
講返正題,二線既唔洗諗一定要順供還晒佢,朋友數自己同佢傾,虛銀數打上去試吓申請拉到60個月。咁樣你應該 ...

我都知難
聽日試下申請百貨清數
聽講tu I都照爛做
希望搏到攬到5,6條數
點解欠咁多錢m
richardchow 發表於 9-2-2024 00:44
點解欠咁多錢m

賭字
我以前都輸過大錢,最高欠12萬,後來慢慢出糧還哂,同自己講唔賭咁大
richardchow 發表於 10-2-2024 10:05
我以前都輸過大錢,最高欠12萬,後來慢慢出糧還哂,同自己講唔賭咁大

好事嚟。。真係