破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: lokyuen
打印 上一主題 下一主題

破產3年幾,唔知點解比王十石凍結左x生户口

lokyuen 發表於 16-4-2024 12:12
有聽,比足文件,交足錢,都無r過,岩岩佢比我解凍了,但要10日,,,話重有萬幾對唔到,唔知係未有啲入 ...

師兄,請問你最後出糧個到點?要等十日之後先比入數?咁公司咩知你破囉,石仔咁做真攬抄喎,上繳都比唔到
我都試過比佢凍,打去銀行問就話戶口正常但唔知點解唔可以入錢及提款,我就打比石仔,佢話我哋冇凍我戶口喎????,但畢業之後就用得返,分明就係佢凍我
依間野正正常常都會凍你玩下你。
係咪同受陀人事無大小都習慣写信呢?    香港人唔好成日靠把口去溝通    雖然定左一個主任    但好多時D嘢交帶唔清楚    例如曾經大病入個醫院     將來問翻你沒法based on 一些concrete 嘅回憶     一味講係咁係咁就係人都發火
而家啲外判當成一盤生意記得當初係直接 跟 學校 訓導主任, 相比之下真係好幸福, 我有個fd就係餐呢間咁嘅僕街三萬幾蚊 要加佢監
25boy 發表於 18-4-2024 21:23
而家啲外判當成一盤生意記得當初係直接 跟 學校 訓導主任, 相比之下真係好幸福, 我有個fd就係餐呢間咁嘅 ...

加左幾耐呀最後