破產聯盟

查看: 2601|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

春 茗 啟 示

昨日 ( 初八 ) 阿 E 公司春茗,當然係酒樓訂間房,人就唔係好多,剛好兩圍坐滿!!

至於酒席方面 $ 3000 一圍全包,算係不過不失喇!!

我覺得其實搞春茗,食就係其次,最緊要就係有氣氛!!熱熱鬧鬧咁,有啤牌麻雀玩,仲有卡拉 OK 唱,各適其適 ..................

全晚最高潮就係最後既幸運大抽獎,大獎 $ 1800   二獎 $ 500   三獎 $ 300  睇下邊個幸運!!!哈哈.................  阿 E 果然唔差有運行,抽中左個三獎,又食又拎,嘻  嘻  嘻  嘻 嘻...............   

呀~~~~~~~~~~!!!!! 到我地聯盟春茗時,點搞好呢?!   
家陣啲公司都甚少會搞春茗,真係團年飯都無,就算搞都係上大六搞架
wahtung 发表于 31-1-2012 21:58
家陣啲公司都甚少會搞春茗,真係團年飯都無,就算搞都係上大六搞架

阿 E  做個 D 舖頭仔算係咁 ~~~ 比較舊式有 D 人情味~~~ 哈 哈  
20202003 发表于 31-1-2012 22:39
阿 E  做個 D 舖頭仔算係咁 ~~~ 比較舊式有 D 人情味~~~ 哈 哈

真係算好好啦,而家僱主好少咁有舊式人情味
不如到時我地又攪個大抽獎, 每位入場人士需要帶一份禮品入場.價錢當然平平地啦.
MEIMEI 发表于 31-1-2012 23:08
不如到時我地又攪個大抽獎, 每位入場人士需要帶一份禮品入場.價錢當然平平地啦. ...

咁咪即係交換禮物 ~~~~~~ 都唔係抽獎 ~~~~~ 哈哈  

哈哈~人人有份嘛.
MEIMEI 发表于 31-1-2012 23:19
哈哈~人人有份嘛.

咁唔好玩架 ~~~~~~ 冇 D 驚喜  
即係交換禮物,人人有份.哈哈~
伯伯,你念定聯盟春茗未呀?

一係出席每人夾廿皮抽到攞曬,或抽到當日免費,或唔知念唔到
dopod123 发表于 1-2-2012 00:56
伯伯,你念定聯盟春茗未呀?

一係出席每人夾廿皮抽到攞曬,或抽到當日免費,或唔知念唔到 ...

呢個提議都好.
伯伯!快啲決定個春茗點搞啦,係咪 11/2 呀!

我又提議吓先,現金獎好似俗咗啲,(
中獎嗰位仲分分鐘比外判叫上繳添!)
就抽1~2位免找數啦(睇人數而定)!符合我哋"老破身份"嘛
温sir 发表于 1-2-2012 10:44
伯伯!快啲決定個春茗點搞啦,係咪 11/2 呀!

我又提議吓先,現金獎好似俗咗啲,(中獎嗰位仲分分鐘比外判 ...

其實最好就係 2 月 11 日 搞春茗~~~~~~~~~~!!!

但 日本妹 話唔得閒!樂媽又話要休息餋神 再戰江湖..................................

2 月中我又好忙,鋪頭又開張,點呢?!

...................................  咁..........都係決定 2 月 11 日 ( 星期六 ) 搞春茖聯歡!!可以玩夜少少  

地點就等我今晚睇埋 D 場地先決定!!聽日出通告報名!!

暫定每一圍抽一位   免費   由全枱人夾埋佢個份   好唔好   
20202003 发表于 1-2-2012 15:32
其實最好就係 2 月 11 日 搞春茗~~~~~~~~~~!!!

但 日本妹 話唔得閒!樂媽又話要休息餋神 再戰江湖...... ...

每一圍抽一位免費無問題地點西門伯伯睇埋今晚個塲再作決定,唔該

但 日本妹 話唔得閒!樂媽又話要休息餋神 再戰江湖...... ...

OK. 都係每人出多十零廿蚊. 我冇問題. 嘻嘻 分分鐘 我係個位幸運得主.
我2月11日 要八時後才有時間. 每人買20元六合彩,然後亙相交換,哈哈.

咁唔一定要11/2嘅,可以遲一個星期都得,睇大家啦。
lalaeveryday 发表于 1-2-2012 19:27
我2月11日 要八時後才有時間. 每人買20元六合彩,然後亙相交換,哈哈.

哈哈!呢個提議都好,除咗抽獎外,
另外每人帶一張六合彩電腦飛(20.),撈埋一齊,到時一齊對,中咗撥入當晚消費,有多嘅大家分!
温sir 发表于 1-2-2012 20:42
咁唔一定要11/2嘅,可以遲一個星期都得,睇大家啦。

但西門伯伯已經講咗佢呢個月中唔得閒,有時真係好難就
温sir 发表于 1-2-2012 20:54
哈哈!呢個提議都好,除咗抽獎外,
另外每人帶一張六合彩電腦飛(20.),撈埋一齊,到時一齊對, ...

吓,咁使唔使撈埋英超,西甲,德甲及意甲啲飛呀←講吓笑吓