破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

情人.......唉!!又到情人節喇!!

今年 2012 年     SIMON伯伯  D  情人去晒邊呀????都冇個搵我!!!!!!   

情人呀.................情人呀.................................................................   

咦!!係喎......  我今年既願望係要  錢多過女人!!

哦!!咁就話之你

情人究竟在那方   

情人究竟在那方
癡心空悵惘
不知他去向
天天等到令我痴望
夜已夢難成
恨歲月無情
望眼將穿人未見
愁望花落花再開
花你可知他所在
遙望翠樓外
癡癡等待
再等幾度夕陽紅

評分

參與人數 1城市人氣 +1 城市金錢 +100 城市魁力 +1 城市權力 +1 收起 理由
bb_q_888 + 1 + 100 + 1 + 1 祝你願望成真 ^^

查看全部評分

曾經的山盟海誓 ,一瞬間 ,卻都忘的一乾二淨
仿佛就是一場夢 ,醒了 ,夢卻沒了
人總會有累的一天 ,愛情總會有離開的一天

一起走過的日子 ,是多麽的幸福 ,多麽的開心
一起走過的日子 ,是多麽的快樂 ,多麽的難忘

沒結果的花 ,未完成的牽掛 ,學會許多說法來掩飾不碰的傷疤
未開花的果 ,未完成的夢 ,幫助了別人 ,卻不能幫助自己撫慰傷疤
man152 发表于 13-2-2012 22:20
曾經的山盟海誓 ,一瞬間 ,卻都忘的一乾二淨
仿佛就是一場夢 ,醒了 ,夢卻沒了
人總會有累的一天 ,愛情總會有 ...

嘩,man哥,咁深奧架
今年情人節啲花啲價格升咗好多,真係去賣花都好好賺錢,仲現兜兜無人知
wahtung 发表于 14-2-2012 10:58
今年情人節啲花啲價格升咗好多,真係去賣花都好好賺錢,仲現兜兜無人知 ...

同 阿 E  耐左,之後其餘個 D 情人閃得就閃!!

但係都有好處,慳番好多買花錢 ~~~~~~~~~~  
20202003 发表于 14-2-2012 14:20
同 阿 E  耐左,之後其餘個 D 情人閃得就閃!!

但係都有好處,慳番好多買花錢 ~~~~~~~~~~   ...

今年啲花貴咗好多,花好重要,女人有邊個唔鍾意收到花呢,把口實話不切實際,但一收到花實好開心
wahtung 发表于 14-2-2012 14:22
今年啲花貴咗好多,花好重要,女人有邊個唔鍾意收到花呢,把口實話不切實際,但一收到花實好開心 ...

係呀!!早幾年買花用仟幾二仟!!!真係肉都赤埋  
20202003 发表于 14-2-2012 14:27
係呀!!早幾年買花用仟幾二仟!!!真係肉都赤埋

有時為博紅顏一笑,無計
wahtung 发表于 14-2-2012 10:53
嘩,man哥,咁深奧架

呵呵 ,情人節麻

點都要講下野 ,應節呀
man152 发表于 14-2-2012 20:51
呵呵 ,情人節麻

點都要講下野 ,應節呀

講笑啫講感情呢方面小弟成熟咗好多,唯一仲係一個浪漫主義者嚟