破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: dopod123
打印 上一主題 下一主題

唐唐電視劇照

dopod123 发表于 29-2-2012 02:19
好簡單因為大部份人講唔出佢壞處(梁振英)

仲有唐英年事實係低能,我要揀都會揀梁,雖然唔知會點,但如 ...

dopod兄, 其實 報紙 用狼 就知背後代表左咩
據可靠消息講, 狼係一個絕對唔 尊重法治既人, 同埋係一個絕對唔會聽意見既人, 所以, 點解中環同公務員界都唔想佢做, 同埋有共識係 ABC = anyone but CY  (即係任何人都可以做特特, 除了cy)

做淫政會議時, 佢好鐘意同人講, 你知唔知我係邊個 ? 就算違例泊車 都係咁講  你話狼做特特你驚唔驚 ?

狼在東九事件好明顯都係利益輸送!  
同埋, 狼既親民只係做戲咁做, 我唔會相信佢會為 窮人做到d咩, 佢做只係 代表另一地產利益集團上位而已, 如 "含隆地產" 同一班土共 如 章至剛上位而已, 香港最重要係法治!  

大家唔好唔記得, 狼好可能係地下黨員!  連 "曾肉程" 都語重心長覺得佢狠, 可想而知 個種不擇手段幾恐怖

我唔係話 豬好, 其實兩個都衰, 只係我唔明點解 狼可以咁高民望
wahtung 发表于 29-2-2012 11:08
隻狼一出招就見血封喉,一個好狠的狼嚟,佢做大把人要坐監

好明顯 狼係一個好 不擇手段既人, 這種人做特特我唔會相信香港有運行  真係衰d講 衰過 葉牛同曾曾(共黨黨員), 最少佢地會聽人講野同會尊重法治, 政策都唔會亂九咁來
smallcat 发表于 29-2-2012 12:48
好明顯 狼係一個好 不擇手段既人, 這種人做特特我唔會相信香港有運行  真係衰d講 衰過 葉牛同曾曾(共黨黨 ...

佢仲野心好大,之前仲係傳媒上講明N年都唔會參選特手,轉頭一個屈尾十又參選,仲部署咗好多猛料爆大鑊,如佢個特手,香港以後啲遊行一定被打壓,仲係一啲好强硬手法打壓,玩完
wahtung 发表于 29-2-2012 12:52
佢仲野心好大,之前仲係傳媒上講明N年都唔會參選特手,轉頭一個屈尾十又參選,仲部署咗好多猛料爆大鑊,如佢 ...

如果真係狼當選, 將來一定好多事發生, 香港一定無運行
smallcat 发表于 29-2-2012 13:00

外界有叫佢小普京之稱,做事心狠手辣,從表情睇唔出佢想點樣,EQ控制好,呢種人係最恐怖
smallcat 发表于 29-2-2012 13:00

香港由97開始就完.任何人做特首只會聽中央,小事小節由先由特首話事.

普選都會中央全面操縱(區選就知)香港政黨內冇政治人才又如果管理?

狠的問題是什麼?我唔知.如果佢如你所說是極左派人.為何中央又唔太支持佢?

專重法治???香港權貴有咩?現在的曾生又是否貪污?唐生又有幾多專重法治?

wahtung 发表于 29-2-2012 12:52
佢仲野心好大,之前仲係傳媒上講明N年都唔會參選特手,轉頭一個屈尾十又參選,仲部署咗好多猛料爆大鑊,如佢 ...

而家已經強硬好多啦香港人又會出來對擴嗎?

唔選又選.有邊個唔係.政治人幾時唔講大話?
dopod123 发表于 29-2-2012 14:05
香港由97開始就完.任何人做特首只會聽中央,小事小節由先由特首話事.

普選都會中央全面操縱(區選就知)香 ...

中央, 要攪清楚中央不是一派

中央也在權鬥   豬是 江系     狼是團派用來打壓江系的一隻棋子

就簡單一樣 違例泊車, 可以問人知唔知佢係邊個 , 我相信香港富豪也不會這樣吧, 最多是任你炒牌

所有人都要聽命中央, 但兩權相害最其輕!
dopod123 发表于 29-2-2012 14:10
而家已經強硬好多啦香港人又會出來對擴嗎?

唔選又選.有邊個唔係.政治人幾時唔講大話? ...

隻狼如上任,大家都要念經求褔
wahtung 发表于 29-2-2012 14:57
隻狼如上任,大家都要念經求褔

今日話ga ga 的飛賣到 $8600

花生都賣光了