破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

唉 !唉 !唉!

今日 D 馬都算正路,都收左幾場 $$ ~~~

但真係欠少少運!!!!

第 7 場 買 2 .6.7.8 四串六位置 Q   再加單 T 四連環  一開閘 6. 7 號 8 號 係咁搶,跑 1400 唔留下力尾果 200 點衝,果然尾 200 就俾 2.10. 9 衝上黎,結果跑 2 .10 .6 .9 .8. 7 ~~~~ 收得一條 $ 42.5 位置 Q!!!

唔信邪!!整口孖丅一於博下,頭關買 2. 7 .11  ,唔信全日咁正路博尾場爆,唔要韋達 、大摩  ,用潘頓 撘兩個靚仔,買 4 .10 .14  ~~~~~~~~~~~~~~~~  呀 ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!  頭關好順利咁中左,尾場一開閘隻 14 係尾度跟住跑,知瀨野,就即刻後悔,點解唔買番上次收錢個隻 3 號  花月春風!!!!! 尾場赛果  4. 3. 10   

第三口孖 T      2.7.11         3.4.10   派彩 $ 413.194

我  2. 7 .11    4. 10 14  <==============   中 5 隻    只收得一場單 T  $ 475 ,尾個兩場位罝 Q 我冇買,一心諗住食大茶飯,尾場 4 .10 位罝 Q   有 $ 1192 呀 ~~~~~~~~~~~~~~  !!!!!
果塲盃賽開條熱門,我買條鐵三角位置Q跑三四五名
wahtung 发表于 4-3-2012 21:57
果塲盃賽開條熱門,我買條鐵三角位置Q跑三四五名

我都話過用 6 7 8 打天九   
20202003 发表于 4-3-2012 21:59
我都話過用 6 7 8 打天九

我諗大賽係大摩天下嘛,咪選擇大摩幾件冷嘢囉
連續兩次沙田日賽尾場都爆.
301 发表于 4-3-2012 22:49
連續兩次沙田日賽尾場都爆.

就係咁先去博冷,但我博得太冷   ....................