破產聯盟

天氣先生華東報告天氣

呢個風聽新聞真係似快來快去, 星期六中午或之前應該會3號
咁就走左嗱,都好似冇打過風咁
清風 发表于 30-6-2012 08:17

係囉
301 发表于 29-6-2012 23:58
其實次次打風,
都係該幾個時間改掛,
今次話明移動快,

預早單聲都好,免制造混亂
smallcat 发表于 29-6-2012 23:37
7月1日我要支持梁生上任, 天氣情況如何呢?

風雨不改
wahtung 发表于 30-6-2012 10:48
風雨不改

我支持 粱生依法施政, 支持行政會議 羅飯椒粉, 張智剛等 "能人所不能之士" 依法施降頭
清風 发表于 30-6-2012 08:17

係囉我未訓就走咗
smallcat 发表于 30-6-2012 12:07
我支持 粱生依法施政, 支持行政會議 羅飯椒粉, 張智剛等 "能人所不能之士" 依法施降頭  ...

熱烈支持涼粉,即是天晴朗
wahtung 发表于 30-6-2012 14:10

晨早起床清新開朗, 陽光溫暖帶來無限美

wahtung 发表于 30-6-2012 14:10

起來, 最愛環遊世界, 佢騎住周師奶, 阿媽都話佢變態, 中國牛肉好食, 因為係紅色
smallcat 发表于 30-6-2012 14:13
晨早起床清新開朗, 陽光溫暖帶來無限美

過幾年咪吸石油氣囉
wahtung 发表于 30-6-2012 14:33
過幾年咪吸石油氣囉

華兄, 我已經 準備好 接受 糧票, 聽我媽講, 中國以前都是派糧票, 我準備去攞 米, 油, 鮑魚, 冬蟲草, 等糧票

所以, 我支持 梁生依法施政
smallcat 发表于 30-6-2012 14:40
華兄, 我已經 準備好 接受 糧票, 聽我媽講, 中國以前都是派糧票, 我準備去攞 米, 油, 鮑魚, 冬蟲草, 等糧 ...

發夢就有
嘟。。嘟。。。嘟。。。又報告天氣,七月十三日天氣報告開始

現時氣温是29度,濕度79%

副 熱 帶 高 壓 脊 昨 日 繼 續 為 中 國 東 南 部 帶 來 普 遍 晴 朗 的 天 氣 。 本 港 昨 早 局 部 地 區 有 驟 雨 , 下 午 陽 光 充 沛 及 天 氣 酷 熱 , 大 部 分 地 區 的 氣 溫 上 升 至 33 度 或 以 上 。 預 料 該 高 壓 脊 會 在 未 來 數 天 減 弱 , 而 一 股 西 南 季 候 風 將 會 影 響 華 南 沿 岸 地 區 , 並 為 該 區 帶 來 驟 雨 。 本 港 地 區 天 氣 預 測 有 一 兩 陣 驟 雨 。 日 間 部 分 時 間 有 陽 光 , 天 氣 炎 熱 。 氣 溫 介 乎 28 至 32 度 。 吹 和 緩 西 南 風 , 離 岸 風 勢 間 中 清 勁 。 展 望 : 隨 後 數 天 天 氣 炎 熱 , 有 幾 陣 驟 雨 。 天氣先生報告完畢。。。嘟。。嘟。。。嘟。。

終於有番天氣報告,天氣先生返左嚟喇
wahtung 发表于 13-7-2012 00:55
嘟。。嘟。。。嘟。。。又報告天氣,七月十三日天氣報告開始

現時氣温是29度,濕度79%

又係熱到溶的日子.
canshek 发表于 13-7-2012 09:56
又係熱到溶的日子.

係,成個星期都酷熱警告
清風 发表于 13-7-2012 07:52
終於有番天氣報告,天氣先生返左嚟喇

補番個天氣圖先

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
啫..嘟..嘟.. 遲來的天氣報告
現時氣温是32度,濕度67%

西 南 季 候 風 為 廣 東 沿 岸 帶 來 驟 雨 。 本 港 地 區 今 晚 及 明 日 天 氣 預 測 大 致 多 雲 , 天 氣 炎 熱 , 有 幾 陣 驟 雨 。 今 晚 最 低 氣 溫 約 27 度 。 明 日 部 分 時 間 有 陽 光 , 最 高 氣 溫 約 32 度 , 新 界 再 高 一 兩 度 。 吹 和 緩 西 南 風 , 離 岸 風 勢 間 中 清 勁 。 展 望 : 隨 後 數 天 炎 熱 及 有 幾 陣 驟 雨 。   温馨提示 : 預計明天會間中有驟雨,買馬時要留意塲地變化

嘟..嘟..嘟...天氣報告及跑馬塲地預測完畢..嘟...嘟...嘟...

本帖子中包含更多資源

x
七月二十日提早天氣報告

現時氣温30度,濕度78% 好翳熱

華 南 上 空 的 反 氣 旋 今 日 為 該 區 帶 來 普 遍 晴 朗 及 酷 熱 的 天 氣 。 本 港 今 日 除 局 部 地 區 有 驟 雨 外 , 大 致 天 晴 , 天 氣 酷 熱 , 下 午 大 部 分 地 區 的 氣 溫 上 升 至 33 度 或 以 上 。 預 料 副 熱 帶 高 壓 脊 會 在 未 來 一 兩 天 為 華 南 帶 來 普 遍 晴 朗 及 酷 熱 的 天 氣 , 而 一 個 熱 帶 氣 旋 會 在 菲 律 賓 以 東 海 域 形 成 , 並 可 能 在 星 期 日 及 下 週 初 影 響 南 海 北 部 。 本 港 地 區 ( 七 月 二 十 日 , 星 期 五 ) 天 氣 預 測 大 致 天 晴 。 日 間 天 氣 酷 熱 , 但 稍 後 局 部 地 區 有 驟 雨 。 氣 溫 介 乎 28 至 33 度 。 吹 微 風 。 展 望 : 星 期 六 大 致 天 晴酷 熱 。 下 週 初 有 狂 風 驟 雨

天氣先生華東預測下週可能有熱帶氣旋

本帖子中包含更多資源

x