破產聯盟

天氣先生華東報告天氣

roy 发表于 6-5-2012 18:04
好快,仲快過肥佬admin.

吓,乜admin大人好慢咩
咦,乜而家只係去到測試版咩
wahtung 发表于 6-5-2012 22:25
咦,乜而家只係去到測試版咩

出返去用 ~~~~~~~~

www.hkiva.org      

20202003 发表于 6-5-2012 22:32
出返去用 ~~~~~~~~

www.hkiva.org

我知道,不過係測試版多啲講說話啫
roy 发表于 6-5-2012 18:04
好快,仲快過肥佬admin.

我出左名搞親都要 3 個小時架
五月七日天氣報告
現時氣温28度,濕度76%
大致天晴及炎熱,吹和緩東南風

5月8日天氣報告

南 海 北 部 上 空 的 反 氣 旋 為 華 南 沿 岸 地 區 帶 來 普 遍 晴 朗 的 天 氣 。

本 港 地 區 今 日 天 氣 預 測

大 致 天 晴 及 炎 熱 。 吹 輕 微 至 和 緩 偏 南 風 。

展 望 : 明 日 持 續 大 致 天 晴 及 炎 熱 。 本 週 後 期 有 驟 雨 。

五月九日天氣報告

南 海 北 部 上 空 的 反 氣 旋 為 華 南 沿 岸 地 區 帶 來 炎 熱 及 普 遍 晴 朗 的 天 氣 。 下 午 天 文 台 錄 得 最 高 氣 溫 32.5 度 , 是 今 年 以 來 最 高 紀 錄 。

本 港 地 區 今 晚 及 明 日 天 氣 預 測

大 致 天 晴 。 晚 間 最 低 氣 溫 約 27 度 , 明 日 日 間 天 氣 酷 熱 , 最 高 氣 溫 約 33 度 , 稍 後 有 幾 陣 驟 雨 。 吹 和 緩 西 南 風 。

展 望 : 隨 後 一 兩 日 天 氣 稍 涼 及 有 雨 。

wahtung 发表于 9-5-2012 16:49
五月九日天氣報告

南 海 北 部 上 空 的 反 氣 旋 為 華 南 沿 岸 地 區 帶  ...

咦...乜今晚咁靜焗架,出埋天氣報告都係咁
admin 发表于 6-5-2012 17:23
快過個個好多

都上唔到相,
wahtung 发表于 9-5-2012 23:07
咦...乜今晚咁靜焗架,出埋天氣報告都係咁

輸左冇心機 ~~~~   
20202003 发表于 9-5-2012 23:21
輸左冇心機 ~~~~

乜嘢輸咗,馬
wahtung 发表于 9-5-2012 23:28
乜嘢輸咗,馬

幾場都跑第 4
20202003 发表于 9-5-2012 23:36
幾場都跑第 4

算啦,唔好記住心裡
五月十日天氣報告 現 時 為 南 海 北 部 帶 來 普 遍 晴 朗 天 氣 的 反 氣 旋 正 逐 漸 減 弱 。 同 時 , 與 一 股 偏 東 氣 流 相 關 的 廣 闊 雲 帶 正 從 中 國 東 南 部 向 廣 東 沿 岸 伸 展 。

大 致 天 晴 , 日 間 天 氣 酷 熱 , 稍 後 有 幾 陣 驟 雨 。 吹 和 緩 西 南 風 , 晚 間 轉 吹 偏 東 風 。

展 望 : 未 來 一 兩 日 天 氣 稍 涼 及 有 雨 。

天氣先生報告完畢

五月十日天氣報告 現 時 為 南 海 北 部 帶 來 普 遍 晴 朗 天 氣 的 反 氣 旋 正 逐 漸 減 弱 。 同 時 , 與 一 股 偏 東 氣 流 相 關 的 廣 闊 雲 帶 正 從 中 國 東 南 部 向 廣 東 沿 岸 伸 展 。

大 致 天 晴 , 日 間 天 氣 酷 熱 , 稍 後 有 幾 陣 驟 雨 。 吹 和 緩 西 南 風 , 晚 間 轉 吹 偏 東 風 。

展 望 : 未 來 一 兩 日 天 氣 稍 涼 及 有 雨 。

天氣先生報告完畢

五月十一日天氣報告

股 偏 東 氣 流 為 中 國 東 南 沿 岸 帶 來 稍 涼 的 天 氣 。 同 時 驟 雨 正 影 響 廣 東 內 陸 及 東 部 沿 岸 地 區 。 本 港 方 面 , 下 午 新 界 及 港 島 東 部 錄 得 數 毫 米 雨 量 。

本 港 地 區 今 晚 及 明 日 天 氣 預 測

大 致 多 雲 , 有 幾 陣 驟 雨 。 氣 溫 介 乎 25 至 29 度 。 吹 和 緩 東 至 東 南 風 , 初 時 離 岸 風 勢 間 中 清 勁 。

展 望 : 星 期 日 短 暫 時 間 有 陽 光 , 亦 有 幾 陣 驟 雨 。

嘟嘟嘟...天氣先生報告完畢

32度最好去游水
dopod123 发表于 11-5-2012 21:18
32度最好去游水

最好飲冰凍啤酒
wahtung 发表于 11-5-2012 22:57
最好飲冰凍啤酒

我飮可樂
wahtung 发表于 11-5-2012 22:57
最好飲冰凍啤酒

我飮可樂