破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

蜘蛛俠死黨:姆萬扎平頭飛龍蜥蜴

: P* N$ b5 N6 Q. I9 H

8 ?* s* |# d5 v; o4 q
$ i& J  v; Y& _: ^* M3 H4 @( K

! _- t" w* z+ {7 Q, A2 BGOtrip.hk】這個世界無奇不有,姆萬扎平頭飛龍蜥蜴一身紅藍色皮膚,似足蜘蛛俠!
8 i; i8 U/ k" H! D! l2 k% `5 p大家好,我係姆萬扎平頭飛龍蜥蜴,有個好長0既雞腸名 Mwanza Flat Headed Agama lizard。我似唔似蜘蛛俠呢?唔好以為我俾人虐待,染到鬼五馬六,我身上0既膚色係天生架!絕對無山寨、二次創作,我問 Marvel 收版權費就真!2 A8 T& x7 h9 j6 R( d/ \7 N" o6 {
我來自非洲,平時鍾意同班巴打絲打吹吓水、飲杯茶食個包,顏色最 sharp 0既係我哋老大。我哋通常有 15 年壽命,不過自從蜘蛛俠出現後,我好多老死都俾人捉去炒賣,聽講賣到斷晒市。希望各位大哥大姐見到我哋時,唔好捉走我哋,我哋都要自由架!如果有人買咗我班兄弟姊妹,要好好愛護佢哋,唔好蜘蛛俠熱潮一退就遺棄我哋,我哋唔識喺大城市搵食架!5 u8 t0 _8 R, H( Y& x0 n
( w' l4 X  H  t* _) o
http://hk.travel.yahoo.com/article.html?aid=120098 p2 C' d& J7 i& p

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
真係好靚~
啲顏色配搭好似蜘蛛俠
真係唔少人鐘意養呢D