破產聯盟

返回列表 發新帖
樓主: 20202003
打印 上一主題 下一主題

網上通識教材 = 誤人子弟

wahtung 发表于 28-7-2012 11:11
我都係咁話,啲高官仔女應該做好榜樣,咪得把口話愛角

就係出左去,先知道祖國的偉大!你唔好妖言惑眾!

呵呵呵
admin 发表于 29-7-2012 01:25
賣國!漢奸!我支持一黨專政!我愛黨!

O sole mio 係解作「寂寞的我」, 唔係「我的太陽」呀!!!

吓!!!!

原來係我錯!!!!唔得堅持.......................

“今日的我,打倒昨日的我!”

唔怪得知冇人搵 SIMON伯伯 編寫教材.....  
20202003 发表于 29-7-2012 01:56
吓!!!!

原來係我錯!!!!唔得堅持.......................

想寫教材, 要交出愛黨的心, 一千萬其實好易賺

我都想寫, 我一向愛 祖國, 愛梁生依法施政    一千萬我收100萬都夠皮
admin 发表于 29-7-2012 01:26
就係出左去,先知道祖國的偉大!你唔好妖言惑眾!

呵呵呵

原來 admin 大大跟我一樣愛國愛黨, 支持依法施政及施降

打到 民主狗    熱愛高官子女       打倒國際學校

支持淫民公社
smallcat 发表于 29-7-2012 11:34
想寫教材, 要交出愛黨的心, 一千萬其實好易賺

我都想寫, 我一向愛 祖國, 愛梁生依法施政 :vi ...

你正C重.....收1000粒,再花100粒外判出去....
野就外判寫....阿邊個邊個出個名....咁比你鬧點都值900粒.

都係鬧佢果個好野~
"有冇試行失敗?"直情係金句.
bb_q_888 发表于 29-7-2012 15:11
你正C重.....收1000粒,再花100粒外判出去....
野就外判寫....阿邊個邊個出個名....咁比你鬧點都值900粒.
...

邊有咁著數, 你無紅色背景, 唔會收到1千萬, 有紅色背景先可以收到1千萬

我呢D 只係靠口號支持 梁山, 唔會被歸入梁營架
bb_q_888 发表于 29-7-2012 15:11
...

況且佢地寫得唔夠肉麻  我要親自執筆

1989年 某月某日, 根本一個受傷既學生同市民都無, 受傷的只有愛國軍人同武警 , 學生係有組織地對抗人民政府 ...