破產聯盟

查看: 18290|回復: 142

精叻養貓新手

隻貓女叫...阿豹....好反斗嚟梗精叻都好唔得閒,阿豹成日係屋走嚟走去咁玩,唔會攰
' U1 ^+ V! c9 x1 Y 1 l; M. v: c5 A) R% {

3 \% c: A5 B- l4 X8 V1 q
9 Z% T# n! m  Y) Q* E" Y6 b% t4 c" P# ]& r- N" s
: E3 e3 x0 i* Q: _# v; ~9 j1 d4 k

+ S& w( f; J. s2 q+ w# k8 n3 K3 v! N* ~  K/ p7 \6 P
3 R; m0 J+ s. b. {: z  W

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
4 {  Z% x8 i% f7 `/ Z+ ]9 T

- d9 l: H# |" \, s6 o% c9 ?8 ~" T* I0 g3 H) Z
1 ^$ U* {5 L/ [0 c/ u. z. M0 _
6 a% q9 U# p; W
" n1 \4 W3 o6 e, k) V

2 ]3 [1 }* J  d' q- e" V% B

本帖子中包含更多資源

x
終於阿豹都好會攰啦,要瞓啦
% }  ~& S1 {! ^+ W& K ( ~1 v6 W' t6 m; C# N7 P

9 v8 x6 Y& t% l  q, z% j3 |( l

本帖子中包含更多資源

x
黑夜豹妹.......聽個名都唔野小......夠狂野.......
豹妹幾多個月.......
清風 发表于 22-10-2012 12:04
: m( \" Q' I$ l3 A7 a- N黑夜豹妹.......聽個名都唔野小......夠狂野.......
; b7 V5 V# A, V0 L
阿豹對乜嘢都充滿好奇心,乜都玩餐飽
清風 发表于 22-10-2012 12:05 : S; Z6 l. n5 b/ Z2 f
豹妹幾多個月.......
" V0 L# o2 `( v+ z
都有歲半架,佢樓下間鋪個老闆娘養,由於阿豹週圍走,老闆娘成日將阿豹困住個籠,有啲行人投訴,魚護處嚟過幾次,精叻見到咪拎佢番嚟養,費事佢被魚護處人道毀滅
wahtung 发表于 22-10-2012 12:06
& [6 c7 L3 O* t& g: I: }阿豹對乜嘢都充滿好奇心,乜都玩餐飽
/ e, ?" i* V! p7 p
通常d小朋友都係又好奇又貪玩,最得意 最好玩係呢個時候.........
wahtung 发表于 22-10-2012 12:12
  r0 k  j6 ^* p$ r! K" c4 _) v都有歲半架,佢樓下間鋪個老闆娘養,由於阿豹週圍走,老闆娘成日將阿豹困住個籠,有啲行人投訴,魚護處嚟過幾 ...

) X: ?$ x' o0 l成日比人困住,依家仲唔玩返夠本......." u; K8 R; ]6 x; r# K9 p

8 |/ [# F% y8 [# i豹妹唔洗比人困住,多謝精叻幫豹妹脫困,好心自然會有好報........
清風 发表于 22-10-2012 12:21 - c9 R2 H5 z0 G4 U, C2 B$ y: _
成日比人困住,依家仲唔玩返夠本.......
% ?& D' p8 t! C; ^7 O7 ?9 T; q7 U; Y5 q8 l) Q: H& ^
豹妹唔洗比人困住,多謝精叻幫豹妹脫困,好心自然會有 ...
& h  z7 Q; b+ o+ u
阿豹咁百厭,精叻會好唔得閒
清風 发表于 22-10-2012 12:13 7 W2 D; d) v  K% j: D' C  C$ Y2 b
通常d小朋友都係又好奇又貪玩,最得意 最好玩係呢個時候.........

: J- T* R0 k; K係呀,啲貓狗最好玩就係呢個時期,一過咗六歲啲活力就無咁犀利
wahtung 发表于 22-10-2012 12:12
6 v3 w) ~) D  q/ J! V0 a7 I! {: g; L1 V都有歲半架,佢樓下間鋪個老闆娘養,由於阿豹週圍走,老闆娘成日將阿豹困住個籠,有啲行人投訴,魚護處嚟過幾 ...
; ^. F# p8 W3 T  \( m( H4 p6 I
屋企有冇封窗,小心d豹妹會走佬或者空中飛豹......
/ q8 I9 W* T. n* C: G- g3 Z+ U+ s" A
清風 发表于 22-10-2012 12:35
& K# D0 M: s: [9 j8 D7 k6 G6 w# Y屋企有冇封窗,小心d豹妹會走佬或者空中飛豹......
( J  t: r4 s3 z- R/ \  ~$ d

& c5 X8 _( Q) f8 A謝提示呢方面一早已有諗過,有窗花,況且精叻甚少開窗的,今早阿豹又百厭跳去電視機頂玩,被精叻閙,阿豹望住我有否幫佢
wahtung 发表于 22-10-2012 12:43
6 d6 R9 Y' m9 _* K% f謝提示呢方面一早已有諗過,有窗花,況且精叻甚少開窗的,今早阿豹又百厭跳去電視機頂玩,被精叻閙 ...
% L# @' O7 S- I( c; \( V
係, 真係要小心d貓破窗而出    
間貓屋舒服
smallcat 发表于 22-10-2012 12:57 , I; C5 A6 P8 u+ ~& x! S: \; u
間貓屋舒服

, n0 K8 e( y8 P# h0 N間貓屋一舊水
smallcat 发表于 22-10-2012 12:57
3 Y& L) ^2 W8 Y; n6 _& k0 _係, 真係要小心d貓破窗而出
# x: N, N1 l% B' P3 S: \
都唔會開窗
wahtung 发表于 22-10-2012 12:43
' |. m0 p- E/ T' ]5 Y2 M謝提示呢方面一早已有諗過,有窗花,況且精叻甚少開窗的,今早阿豹又百厭跳去電視機頂玩,被精叻閙 ...
& R9 q$ i2 m" m7 Y5 j0 h4 T( o
咁攪笑,向你求救.........
1 T% H/ j6 \  B7 f! f- |7 C2 Z3 X) }* B+ g2 v% H
精叻養左豹妹幾耐..........
wahtung 发表于 22-10-2012 13:24 ! o1 e1 X- S8 |: l+ j
都唔會開窗
% R- _3 p$ M3 ~5 \. V
唔開窗有時熱, 整個鐵網
wahtung 发表于 22-10-2012 13:23   q/ T# z8 y# Z9 m5 E7 s
間貓屋一舊水
9 G* x9 |1 G3 v
呢度好多貓迷