破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

我哋能做到啲乜嘢可以幫手緝兇?

呢d仆街,打埋d唔識還手嘅小動物,一Q d 用都無..........
wahtung 发表于 18-11-2012 21:20
5 l* B  e7 Q# K/ R2 g8 n隻貓好慘,內臟我諗都被踢到爛晒係咁嘔血
# [1 X0 A  l+ d5 u0 @8 q( Q' U
D賤人可以唔愛佢地,但唔可以傷害佢地......
wahtung 发表于 19-11-2012 15:24
; M$ B# ?3 L4 h% ?) |呢單嘢可能會重些

1 w) |0 L' h- Z) D8 o/ ]希望夠料告呢班pk啦.........
今明兩天,旺角西洋菜街行專用區,近銀行中心,有義工收集簽名,支持成立動物警察,行開去附近,方便嘅請簽個名,唔去開果附近,都可以搭車去簽個名,請大家多多支持
wexchau 发表于 21-11-2012 20:49
8 _3 d$ R; u# x放工後去簽左喇

7 @" g0 j/ x$ K+ Z: w
wahtung 发表于 21-11-2012 21:06 2 X, @- f; d) E/ G$ q3 W
明天收工去,一定支持

& {  {" I; Y. O% G7 V' X冇咩可以做,只可以出少少心~~
/ R1 e" u7 ]( {/ z7 ~! e( w9 r, d+ {+ ?
支持唔係一定成功,但係唔支持就一定唔成功~~
wahtung 发表于 22-11-2012 10:17 5 \4 U- ~" d  L: U( e
順天邨虐貓案再拘一漢! `  i" a5 ^4 L9 ]2 G# X3 R& l
8 ]$ W' i  k  ~/ q3 [9 T9 h
秀茂坪順天邨踢死貓事件有新進展,警方昨在將軍澳多拘捕一名男子,相信案中仍有 ...

. R+ `% e. {0 E5 z( f! r一定要拉哂班咸雞蛋,先對得住死左隻貓貓........
呢個傻仔又會去自首,應該呢個先係凶手......