破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

群貓會之心願 - 2012-12-16領養日

咁多好兄弟
wahtung 發表於 9-10-2013 11:41; J" z! _6 r" s: L
HKCATS 領養日
1 E, ]8 f, n* b2 G
義賣通常係賣乜架 ?  
wahtung 發表於 9-10-2013 13:55$ Y; V# ^, `/ k7 j
咪賣啲貓日用品及小食囉

6 D- h1 v  f5 e5 V: s啊, 咁樣, 睇下到時在唔在香港先  
wahtung 發表於 9-10-2013 15:59
1 a/ O! a: s0 e7 b$ h貓兄去出外公幹咩
4 Y% P2 s5 ?1 A4 g# @% C
係呀, 最近多野做  
wahtung 發表於 9-10-2013 21:12
( @+ [7 k* y/ B3 w. L. ]9 Y返强國

7 r9 Z4 u  @3 I2 r; v, ?7 j5 _6 m! f可能, 但最唔想返, 因為唔知食乜好
wahtung 發表於 9-10-2013 22:224 z, O% [$ B* J6 @, R7 X5 q% t5 L
唔使驚,食老麥及老肯

. N/ @1 A$ I, \6 n9 b  食呢D 好 dry,   不如整兜肥渠油火鍋   D油新唔新鮮要放在手上卒下, 聞下有香味先係正生油
wahtung 發表於 9-10-2013 22:53" W0 ?& z5 J) m6 d; b/ O
小心喎,好多係用啲客食過啲湯底
% \% e/ J) g9 @  w( g, X
就係用人食過既湯底再加坑渠油, 唔知出來會唔會治百病, 驅鬼神
! z. A$ f  \7 o* j( L# l- m3 s7 |% i( F  `5 U+ C5 ^
以毒攻毒呢樣野, 金庸小說入面都好似有
wahtung 發表於 10-10-2013 00:546 J9 A* _* k* _( W
金庸講啲嘢你都好信,佢又係維穏派人士嚟架

- c6 ]$ S$ F, s5 f  算啦, 依家個個都係 好似爐醫生咁
3 N: y1 r# a+ F9 ^9 ]+ D7 e0 d9 L) |9 A
好彩我轉向支持皇上施正
wahtung 發表於 10-10-2013 13:15
& L" F) U! t- V" l7 v0 g我唔會轉呔,今晚我出席雙七節慶典
9 a3 s% a' ~4 v! L3 b5 ^2 N4 e
唔轉無運行架  絲路一條
wahtung 發表於 10-10-2013 13:15
+ B2 X) r8 T# a: c+ F) J我唔會轉呔,今晚我出席雙七節慶典

5 X: v' i5 `- f& Q& G& o呢d  台毒野, 唔好攪呀, 哈哈    我支持一個中國
2 ~& F! j: \! n" }( r9 o% A4 ^! g0 |) H) e- f$ _
打倒台灣妹
wahtung 發表於 10-10-2013 23:13
- p: Y; j- G5 i! E# U- b2 v9 h唔好咁講,台灣妹唔係要嚟打倒,係要嚟....
, f' O: N3 U' Q1 w
我以前識條台妹, 不過, 無食, 浪費左
wahtung 發表於 10-10-2013 23:11
0 f6 g" o5 W# y車,今晚慶祝雙七節都唔知幾爽

) _* v; z4 V! u8 I6 w7 J* Q4 d 唔好攪呀, 唔係皇上掉你去 蒲飛路隔離個條路. H* l- X; I. g, d$ D- P

0 z# {) k- B2 Y- ]5 \5 _欄絲吉路
( j+ H/ _+ g3 t+ q# o$ a