破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

星星 tab

我想買部 星星 tab 平時出街用, 2千零蚊, 想請教下大家d意見.
# b% C& u+ x6 `: `
2千零蚊.......應該得wifi版噃,我部8.9吋用咗差不多一年,都Ok吖。; N; u! g3 a% _) W' r
不過有時係慢啲啲
温sir 发表于 21-2-2013 08:51 " E* q4 I# A4 h. [7 [
2千零蚊.......應該得wifi版噃,我部8.9吋用咗差不多一年,都Ok吖。$ x$ t# d# e" D4 S! m
不過有時係慢啲啲 ...
) K& V/ K" L! ]  A8 a
今日睇報紙 WIFI版 2千8 左右, WIFI 加 3G 要3千5左右
MEIMEI 发表于 21-2-2013 09:36 2 y0 r4 {9 m8 p
今日睇報紙 WIFI版 2千8 左右, WIFI 加 3G 要3千5左右

( ?- q3 p" X4 f" v' `仲要2800??我部2000比妳
# h, v9 ~: R0 N1 M! ?$ D2 P% ?建議你出部新嗰隻啦,貴啲,但真係快好多!8 u: ]: m) R# P
我個部都OK,但只係用嚟睇片、玩Game。
7 N1 ?' K2 u4 d* t% q" Z上網都勉強,尤其寫字同回應好慢,妳見我返工時都好少回覆都明啦。
温sir 发表于 21-2-2013 09:49 : u% k" m! Q. i8 b2 S4 m, u) W! T$ R
仲要2800??我部2000比妳
/ p, r1 Y" ?2 J2 @9 [/ D2 ^  V建議你出部新嗰隻啦,貴啲,但真係快好多!$ i9 J- r! X0 M% [
我個部都OK,但只係用嚟 ...

9 I, }# K! V/ ~你個部 送俾我就差唔多. 你買過部新架啦.
MEIMEI 发表于 21-2-2013 10:30 9 i3 Q' h2 B0 Y  R
你個部 送俾我就差唔多. 你買過部新架啦.

' f' C2 d" t& f: S點解唔用MINI IPAD
dopod123 发表于 15-3-2013 23:10 3 }# C" }2 Q% g
點解唔用MINI IPAD
( b" Z& E: m- o- i' ]9 y
我姨甥女剛剛買咗. 我諗住換星星試下嘛.