破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

逆轉三國

支持吓 3 弟先!(條友成日認細,3哥又企喺度,叫佢3弟就最啱)3 B/ L! [. @5 V% a! [1 B' ]0 p

' v7 v( f  {/ x3 K* G- M7 e: B玩咗幾日candy crush saga,就快到50關,開始玩到"閔"
.......  {. h4 O8 Q- w7 C8 j6 f- ~
前日見到有隻Game,
平時唔多睇上眼,趁"閔"緊嘅空檔,down落嚟玩吓,玩玩吓又幾過癮,介紹比大家研究吓!
5 \2 Y$ \7 u" `  F3 S& t! Q# h! u6 ~" H5 I8 O9 s& ]( B6 I9 U
以下有關此遊戲嘅資料同圖片,全部源自Play Store,及我自己。
0 q) u% A- U& ^1 E
1 d. M4 t& q" U' l8 P

& @2 u' W8 V9 E# w' D; z3 A/ f
' @! O3 F4 w0 A& e) l7 O( iGame玩法簡單,但又需要用吓腦,幾啱我呢啲老人家
' L0 P7 n. B: U1 O! e這是一個益智遊戲,關於同色的寶石,要去思考和安排消除的方法。% {5 L; v* N2 N

0 e: F1 T! S( L0 [4 c' C* p$ ~8 T
2 O  b* Z  Q; [8 J, s6 @6 N& S5 _6 P& v* f' [
詳細嘅玩法就自己去睇啦!' _, o+ B( f4 b6 k' s
仲可以加我做 好友 添!我嘅 ID : 111684614
; B2 R/ [$ G9 s! V

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
等我試下先
你放呡樹做咩?????
dopod123 发表于 28-1-2013 14:47
& y8 |) f, e9 _! i' L9 x6 g2 M你放呡樹做咩?????

, _$ r% R  D" g. {6 s! e9 t0 x唔係放呢度咩??
温sir 发表于 28-1-2013 17:00
. l) B7 o6 w7 O; s唔係放呢度咩??
4 {1 R& j% m) f
係係係
有冇啲心得攻略呀?
dopod123 发表于 28-1-2013 17:02
; a( N: D5 J# Y+ `7 `2 A係係係

& A6 |( y3 ^2 u0 f; N% }有佢個表情鬧人,算唔算違反版规.......
清風 发表于 28-1-2013 17:12
' T6 |6 z- {, ~4 O2 e! t; i% q/ ]! l有佢個表情鬧人,算唔算違反版规.......

% ?) E; ]3 v% m8 }我無鬧人呀!
dopod123 发表于 28-1-2013 17:03
2 g: |: J% o. @3 m: k$ }1 L# I1 C4 J有冇啲心得攻略呀?

6 g* @6 ?" y: t+ {啱啱初玩,有鬼攻略咩!
6 ~# b( _( E$ G3 n放出嚟,就係睇吓有無高手教路.......
清風 发表于 28-1-2013 17:12
: t! i2 Z7 Y% Z7 {/ N& @$ Z有佢個表情鬧人,算唔算違反版规.......

) w% G! t1 {8 H0 Q) u唔算唔算