破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

逆轉三國

支持吓 3 弟先!(條友成日認細,3哥又企喺度,叫佢3弟就最啱)) c: {5 W# g* V; y& l% F7 `

3 u) f4 V& u' G7 N, R, F. o4 i" ^0 n玩咗幾日candy crush saga,就快到50關,開始玩到"閔"
.......7 ^9 c. V0 O0 U$ q* E; _, e  g. }7 z
前日見到有隻Game,
平時唔多睇上眼,趁"閔"緊嘅空檔,down落嚟玩吓,玩玩吓又幾過癮,介紹比大家研究吓!
$ M$ T" q5 @5 l4 G) K  k8 s
8 |7 u$ ?; U* n以下有關此遊戲嘅資料同圖片,全部源自Play Store,及我自己。

/ Y5 L4 t& z# N2 o: h+ l' J
; m9 Y7 J% E8 B$ j2 Q; {( H" u; c$ S0 T6 M! u' R1 {
' P! H1 F+ Y& x! z  }, s  n5 J9 [
Game玩法簡單,但又需要用吓腦,幾啱我呢啲老人家
! t% c2 \/ j) t& F9 o這是一個益智遊戲,關於同色的寶石,要去思考和安排消除的方法。
, }3 s6 u; M+ L7 g

B2 I: p* y: K9 c+ d- Q* q
; X5 b; p$ d* m4 C$ R# U6 k" L3 G2 `7 T
詳細嘅玩法就自己去睇啦!% s& q5 Q" B, x
仲可以加我做 好友 添!我嘅 ID : 1116846141 I  N, X) q3 o/ U

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
等我試下先
你放呡樹做咩?????
dopod123 发表于 28-1-2013 14:47
- v3 g: T! q  t6 h3 ~$ P你放呡樹做咩?????

0 K6 ^% I7 Y! s$ w$ i唔係放呢度咩??
温sir 发表于 28-1-2013 17:00   y' R, Z5 R0 A! Y: g6 P
唔係放呢度咩??
2 O( }4 E/ Q6 }( Z. w9 F
係係係
有冇啲心得攻略呀?
dopod123 发表于 28-1-2013 17:02 7 W* ^0 [3 L* O4 w1 j7 S
係係係
, H. V& C% V4 d9 U9 _% H
有佢個表情鬧人,算唔算違反版规.......
清風 发表于 28-1-2013 17:12 % [+ x2 Z" n$ V

" K' B! U* b: j7 m4 q8 z我無鬧人呀!
dopod123 发表于 28-1-2013 17:03 ! |+ b$ g* ^# Q" F
有冇啲心得攻略呀?
4 }$ |& f$ f+ i3 w5 g  M! ~0 \6 m
啱啱初玩,有鬼攻略咩!- l6 M. U, s2 i9 Z
放出嚟,就係睇吓有無高手教路.......
清風 发表于 28-1-2013 17:12 + w2 S3 E0 R# t: W& w5 _9 b4 \3 M
5 x$ C' E7 y% P) V8 ?6 Y
唔算唔算