破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

男子彌敦道露械途人懶理 (有格仔,女會員可照入嚟)

男子彌敦道露械途人懶理 (有格仔,女會員可照入嚟)

旺角彌敦道熙來攘往,驚現裸男。互聯網及網上討論區,昨日出現一名男子公然在鬧市裸露下體,但途人視若無睹的片段,有網民戲言:「一個男人最悲哀的事莫過於此,露咗都無人睇得到。」警方表示無收到有關報案,但會跟進了解事件。

片段僅長十多秒,應是從巴士上層居高臨下拍攝,只見一名穿上黑色衫的男子裸露下體,「企定定」在旺角彌敦道一間茶餐廳門外翹起雙手。雖然行人如鯽,但有些途人只是望了一眼,但大部分人似並未察覺,無人理會這位「露鳥男」。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
可能D人知道有 精神方面既問題
smallcat 发表于 22-5-2013 21:59
可能D人知道有 精神方面既問題

亦或同水哥蝦米效應無乜人理會佢啦
wahtung 发表于 22-5-2013 22:02
亦或同水哥蝦米效應無乜人理會佢啦

其實呢D 蝦米, 係蝦D中小學女生會驚, 一般20歲後都會當睇脆皮腸咁睇下就算

如果比著D 4, 5張既跑慣江湖女士, 玩下手對住佢講句, 車, 細過粒糖   就收佢工架喇    
smallcat 发表于 22-5-2013 22:44
其實呢D 蝦米, 係蝦D中小學女生會驚, 一般20歲後都會當睇脆皮腸咁睇下就算

如果比著D 4, 5張既跑慣江 ...

咁會唔會楂把較剪追住佢呢
wahtung 发表于 22-5-2013 22:53
咁會唔會楂把較剪追住佢呢

其實呢類人士, 心理或精神方面有些偏差  佢地係想你注意  所以, D 街坊唔睇佢, 佢企得2個鐘一定腳軟, 如果唔好彩遇到警察, 肯定捉走入醫院
smallcat 发表于 22-5-2013 23:27
其實呢類人士, 心理或精神方面有些偏差  佢地係想你注意  所以, D 街坊唔睇佢, 佢企得2個鐘一定腳軟, 如 ...

男裝版露出嚟