破產聯盟

查看: 13435|回復: 47
打印 上一主題 下一主題

各位訪客請登記及留言

因為這裡各版主是義工,同埋我都想知其實有無人睇,如果無人睇,同埋幫唔到人,我就摺左佢架啦,要給錢架嗎!

如果可以的話,各位訪客同會員有乜新進展,都講番呀。可能幫到下一個架。
ok ! 明白!我會盡量多抽時間上來,希望其它同人也一樣.....
辛苦你喇......大佬:p

注冊後要等24小時才可留言

有新會員反映注冊後要24小時才可留言。

這是必須的嗎?
原帖由 enjoylife 於 2008-11-18 09:53 發表
有新會員反映注冊後要24小時才可留言。

這是必須的嗎?

係咩?我都唔知,等我睇下?

... ...

(去後台查緊…2 分鍾後)

係 wor。改左啦!

大家好!

我係新人. 之前都得enjoylife指點.....我相信大聯盟既成立會幫助到破產一族去過渡四年以致往後既生活! thanks
原帖由 mudshui 於 2008-11-18 15:25 發表
我係新人. 之前都得enjoylife指點.....我相信大聯盟既成立會幫助到破產一族去過渡四年以致往後既生活! thanks

welcome.
原帖由 admin 於 2008-11-7 00:59 發表
因為這裡各版主是義工,同埋我都想知其實有無人睇,如果無人睇,同埋幫唔到人,我就摺左佢架啦,要給錢架嗎!

如果可以的話,各位訪客同會員有乜新進展,都講番呀。可能幫到下一個架。 ...

我都黎報到 ~
原帖由 藍嵐 於 2008-11-19 13:39 發表

我都黎報到 ~

藍嵐, 您終於黎la, welcome~~
要留言呀, 咁我都留先 ^v^

原帖由 lovelyfairy 於 2008-11-19 16:45 發表
要留言呀, 咁我都留先 ^v^

welcome~~ welcome ar~!!!
admin大哥,

忘了同你講聲:你與其他聯盟始祖為建立聯盟定流了不血汗...辛苦哂了,這裡設計簡單,漂亮又易用。你還出錢出力...感恩你為眾同路人建立溫暖的家。

我一定盡力將之發揚光大,大家盡情享受自由討論時,也別忘記要盡一分力,去留意幫助有需要的新人呀!
原帖由 enjoylife 於 2008-11-19 21:47 發表
admin大哥,

忘了同你講聲:你與其他聯盟始祖為建立聯盟定流了不血汗...辛苦哂了,這裡設計簡單,漂亮又易用。你還出錢出力...感恩你為眾同路人建立溫暖的家。

我一定盡力將之發揚光大,大家盡情享受自由討論時,也別忘記要盡一分力 ...

我無咁偉大。

個設計係用左 discusz 5.5,跟住 download 左個 萍果樹下 的 template。改左個 banner 同 footer (唔知有無人留意到,個雲會郁。)再改左小小野。錢就真係出左 DD。

其實我出到的,大部份都係 IT 野,都係要靠各版主去維持 D 討論,同埋會員多d支持。

咁多 Post,如果我要遂個睇有無問題,真係好難,如果各會員發覺有人玩野,又有 D XYZ 的祖國廣告會員,就唔駛客氣,通知版主們或者我,ban 左佢。
I come back.

sam,

welcome, thanks for your support.

你可將discuss內既分享放係論壇。
各位朋友你地好
多謝哂enjoylife,唔係你,我都揾唔到呢到
希望响呢到識到一班,大家扶持大家嘅朋友
歡迎你diko6,

你現況如何?大家都是同路人,也不需要太客氣了,你看看posts先,有問題就隨便講出,大家都會支持你的。

hihi,long time no see

helo,enjoylife:
i am bobodog8 ar,remember me?因事忙没有上來,now i  加入新家庭,hope will    more time  to keep contact ,to share more ,see u!

回復 #17 bobodog8 的帖子

Really long time no see, no contact means no problem, right?
ho la,i really not good recently,do u remember i told u that i am pregant few month ago?but i lost the baby when she/him is 4 mths........it makes me crazy and sad.......and i will meet  the lawyer "wong ka shek" to talk about my annual report ,,,worry about it!maybe tell u more later!

回復 #19 bobodog8 的帖子

Sorry to say I'm speechless and sad when I saw your message.

Relax and take good care of yourself, you will soon get pregant again after recovery.

Whenever you want to talk to me, call me

That's only the annual review with the lawyer, don't worry too much!