破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

各位訪客請登記及留言

因為這裡各版主是義工,同埋我都想知其實有無人睇,如果無人睇,同埋幫唔到人,我就摺左佢架啦,要給錢架嗎!

如果可以的話,各位訪客同會員有乜新進展,都講番呀。可能幫到下一個架。
原帖由 enjoylife 於 2008-11-18 09:53 發表
有新會員反映注冊後要24小時才可留言。

這是必須的嗎?

係咩?我都唔知,等我睇下?

... ...

(去後台查緊…2 分鍾後)

係 wor。改左啦!
原帖由 enjoylife 於 2008-11-19 21:47 發表
admin大哥,

忘了同你講聲:你與其他聯盟始祖為建立聯盟定流了不血汗...辛苦哂了,這裡設計簡單,漂亮又易用。你還出錢出力...感恩你為眾同路人建立溫暖的家。

我一定盡力將之發揚光大,大家盡情享受自由討論時,也別忘記要盡一分力 ...

我無咁偉大。

個設計係用左 discusz 5.5,跟住 download 左個 萍果樹下 的 template。改左個 banner 同 footer (唔知有無人留意到,個雲會郁。)再改左小小野。錢就真係出左 DD。

其實我出到的,大部份都係 IT 野,都係要靠各版主去維持 D 討論,同埋會員多d支持。

咁多 Post,如果我要遂個睇有無問題,真係好難,如果各會員發覺有人玩野,又有 D XYZ 的祖國廣告會員,就唔駛客氣,通知版主們或者我,ban 左佢。
原帖由 bobodog8 於 2008-11-27 11:41 發表
ho la,i really not good recently,do u remember i told u that i am pregant few month ago?but i lost the baby when she/him is 4 mths........it makes me crazy and sad.......and i will meet  the lawyer "w ...

呀!

(無言中…)

唔知可以講乜…你唔好咁傷心啦,得閒上來吹下水,唔好記住D唔好的野啦。一切都有天意的…

回復 #44 珍妮媽 的帖子

係度賣廣告!嘿!

ban ban ban !!!