破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

唔可以餵 寵物吃的 食物

唔可以餵 寵物吃的 食物 見圖如下 :0 Z" E% I+ A( o3 t
: e, `, S( h) {+ e+ z

/ ~8 g8 F) E2 R" P7 O- D1 V# k

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
呢D 全部無比過貓食, 最好唔好比人食既食物貓食, 貓都有貓專用零食
smallcat 发表于 21-6-2012 22:04
0 x9 J  j& Z1 A  z: M# D- }呢D 全部無比過貓食, 最好唔好比人食既食物貓食, 貓都有貓專用零食

6 K" K2 z0 T- L7 q2 E' x係呀,我記得以前我果隻貓在幼時發燒,個獸醫叫我千萬唔好比必理X佢食,一食即釘
wahtung 发表于 21-6-2012 22:20 ' }5 K) d# f3 D8 E6 t& m+ U" I8 G6 _
係呀,我記得以前我果隻貓在幼時發燒,個獸醫叫我千萬唔好比必理X佢食,一食即釘 ...
5 N3 y: u4 ^* J7 ^
  仲之人既野唔好比貓食, 就無事 !  
smallcat 发表于 21-6-2012 22:48 % R. W( d3 A5 _- H( r- V( w
仲之人既野唔好比貓食, 就無事 !

0 t/ l# N7 m; s9 O) l, H( g貓狗都係貓個胃稍為軟弱啲
wahtung 发表于 21-6-2012 22:59
( ]8 z9 h3 P! Z# `5 H* l/ f- P貓狗都係貓個胃稍為軟弱啲

3 M% ^! a8 s% d7 Q4 ^- @. w* l: p 間唔中比一小條 貓龜嘜 魷魚絲 佢吊下隱ok
smallcat 发表于 21-6-2012 23:27 2 ^  m( z/ J, c' Q8 o8 |- q4 J6 |" v% o
間唔中比一小條 貓龜嘜 魷魚絲 佢吊下隱ok

+ `2 K+ X# u( v' o( T魷魚絲啲貓好鍾意食