破產聯盟

打印 上一主題 下一主題

逆轉三國

支持吓 3 弟先!(條友成日認細,3哥又企喺度,叫佢3弟就最啱), C. v5 h0 N3 w+ f9 K0 l  {
# I5 Z) H* ~5 [) H
玩咗幾日candy crush saga,就快到50關,開始玩到"閔"
.......5 J2 Y/ E# @: t* l" e- u% m" x
前日見到有隻Game,
平時唔多睇上眼,趁"閔"緊嘅空檔,down落嚟玩吓,玩玩吓又幾過癮,介紹比大家研究吓!
1 e4 G  a0 B) g4 p  s# W: R3 k* f1 E* l- J3 s- `
以下有關此遊戲嘅資料同圖片,全部源自Play Store,及我自己。

/ z& }/ w/ a1 g" L9 E& C
/ Z5 W/ B  d6 K! k% w, ~
2 B# R: W# c& t- {; A
1 w8 t) z1 X" [4 G/ z, @9 rGame玩法簡單,但又需要用吓腦,幾啱我呢啲老人家
5 N; C' x0 t3 X- {  o9 m6 C這是一個益智遊戲,關於同色的寶石,要去思考和安排消除的方法。1 w# ]+ j6 Q6 T7 K0 r5 Y
& U7 a# S3 z$ F$ E8 h

% b. W6 z: G3 r8 Y( d( d6 C6 I0 F/ i
% h+ r8 ]3 ?7 a詳細嘅玩法就自己去睇啦!( v4 l& W! f+ T! m0 T% J- J
仲可以加我做 好友 添!我嘅 ID : 111684614
" v6 y3 C' c! f+ {

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
等我試下先
你放呡樹做咩?????
dopod123 发表于 28-1-2013 14:47
  v9 A& z! t( C你放呡樹做咩?????
5 `. w  j( v" F) ^6 P; w5 C4 E
唔係放呢度咩??
温sir 发表于 28-1-2013 17:00
* X8 S: L) P7 \) Z* U唔係放呢度咩??

1 [- U! S, |" e係係係
有冇啲心得攻略呀?
dopod123 发表于 28-1-2013 17:02 ( K. k. c/ ^+ G+ n4 d* K. a
係係係
2 a6 D3 n" t; c' X' v2 X2 x
有佢個表情鬧人,算唔算違反版规.......
清風 发表于 28-1-2013 17:12
$ q* y; }  Y) y! Z% O, C有佢個表情鬧人,算唔算違反版规.......
$ [' E: c5 v- Y9 L% R! L
我無鬧人呀!
dopod123 发表于 28-1-2013 17:03
9 ^8 f/ y; {: t2 \% A有冇啲心得攻略呀?

# D1 d3 h; t# F, x+ W0 {" Y啱啱初玩,有鬼攻略咩!
9 [0 D5 N5 s( ^* _+ p. t放出嚟,就係睇吓有無高手教路.......
清風 发表于 28-1-2013 17:12
' X: W' G! u/ v7 [% g有佢個表情鬧人,算唔算違反版规.......

' N) @. G- B; j3 K/ |唔算唔算